Interviews

Bekijk hier de verhalen van de medewerkers van de provincie Utrecht.

Bekijk ook de videos

Snel naar

 • Melvin

  Melvin werkt als projectleider voorbereiding aan de wegen en fietspaden in de provincie Utrecht. Lees hier hoe het is om aan grote mobiliteitsprojecten te werken bij de provincie!
  Melvin
 • Chantal

  Chantal vertelt over haar traineeship verkeersveiligheid. Hoe is het om als trainee bij de provincie Utrecht te werken aan dit belangrijke maatschappelijke onderwerp?
  Chantal, trainee verkeersveiligheid bij de provincie Utrecht
 • Ruben

  Ruben werkt als trainee business intelligence bij de provincie Utrecht. Wat Ruben zo leuk vindt aan zijn traineeship? "de oneindige opleidingsmogelijkheden!" Lees hier het verhaal van Ruben.
  Ruben werkt als trainee bij de provincie Utrecht
 • Aniek

  Aniek vertelt over haar ervaringen tijdens haar afstudeerstage bij het programma Energietransitie bij de provincie Utrecht.
  afstudeerstagiaire
 • Linda

  Linda begon in 2018 als trainee bij de provincie Utrecht. Inmiddels werkt ze als projectleider bij het team milieu, waar ze werkt aan een gezonde leefomgeving. Lees het verhaal van Linda!
  Linda werkt als projectleider leefomgeving bij de provincie Utrecht
 • Willem

  Willem werkt als projectleider aan de bescherming van erfgoed in de provincie Utrecht. Hij begon bij de provincie als trainee. Lees hoe het Willem is vergaan bij de provincie na het afsluiten van zijn traineeship!
  Willem werkt als projectleider aan de bescherming van erfgoed in de provincie Utrecht.