Daphne Broekhuizen

Daphne aan het woord

Wat doe je bij de provincie Utrecht?

Ik loop momenteel 7,5 maand stage bij de provincie Utrecht waar ik mij voornamelijk bezighoud met het stagecoördinatiepunt. Het stagecoördinatiepunt zorgt ervoor dat alles omtrent stages goed geregeld wordt en ik vind het erg leuk om daar zorg voor te dragen! Naast het bemensen van het stagecoördinatiepunt voer ik werkzaamheden uit op acht verschillende taakgebieden, die ik vanuit de opleiding Human Resource Management van de Hogeschool Utrecht heb meegekregen. Op deze manier krijg ik een ontzettend goed beeld van de HR praktijk.

Daphne Broekhuizen

Waarom loop je stage bij de provincie Utrecht?

Ik woon al 21 jaar in de stad Utrecht en het leek mij erg leuk om stage te lopen bij een organisatie die zich inzet voor mijn (leef)omgeving. Daarnaast heb ik tot nu toe altijd bijbaantjes gehad bij commerciële bedrijven en daarom leek mij erg interessant om eens kennis te maken met de non-profit sector. De voornaamste reden waarom ik stage loop bij de provincie Utrecht is dat ik de mogelijkheid krijg om een eigen invulling te geven aan mijn stage en mee te werken in projecten die ik écht interessant vind.

Hoe ben je bij de provincie Utrecht terecht gekomen?

Zoals ik bij vraag 1 al kort benoemde, studeer ik momenteel Human Resource Management aan de Hogeschool Utrecht. Zodra ik te horen kreeg dat ik 7,5 maand stage moest gaan lopen ben ik op zoek gegaan naar een uitdagende stageplaats. De provincie Utrecht had een leuke, leerzame stagevacature openstaan die goed aansloot bij mijn opleidingseisen en na het voeren van een heel positief sollicitatiegesprek was de keuze snel gemaakt!

Wil jij ook stage lopen bij de provincie Utrecht?

Bekijk onze stagevacatures

Lees alle interviews