Rouaida

Rouaida aan het woord

Wat doe je bij de provincie Utrecht?

Bij de provincie Utrecht ben ik 7,5 maand werkzaam als stagiaire. Ik ben samen met een andere stagiaire verantwoordelijk voor het stagecoördinatiepunt. Daarnaast houd ik mij bezig met verschillende werkzaamheden zoals adviesrapporten, werving en selectie, opleidingsplannen en gezondheidsmanagement. Naast deze werkzaamheden ga ik met collega's naar verschillende bijeenkomsten wat mijn stage nog leuker en leerzamer maakt!

Rouaida el Moussaoui

Waarom loop je stage bij de provincie Utrecht?

Ik heb ervoor gekozen om bij de provincie Utrecht stage te lopen omdat de vacaturetekst mij aansprak. De verwachting van de functie klopt ook. Daarnaast vertelde een buurmeisje positief over haar stage ervaring bij de provincie Utrecht wat mij nog meer motiveerde om hier stage te lopen!

Hoe ben je bij de provincie Utrecht terecht gekomen?

Via internet heb ik de vacaturetekst gevonden en gesolliciteerd. Daarnaast stond de vacature open op de vacaturebank van de Hogeschool Utrecht. Het is misschien leuk om te weten dat ik meer informatie bij mijn buurmeisje heb gevraagd over de organisatiecultuur. Dat heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik erg geïnteresseerd raakte in de organisatie!

Wil jij ook stage lopen bij de provincie Utrecht? 

Bekijk onze stagevacatures

Lees alle interviews