Nathalie

Nathalie aan het woord

Nathalie, financieel adviseur bij de provincie Utrecht

Ik werk sinds september 2020 als Financieel Adviseur op de afdeling Bedrijfsvoering. Hier werk ik aan de jaarrekening, Voorjaarsrapportage, Kadernota en alle overige planning en control producten.

Ik ben tijdens de coronacrisis begonnen en dat was soms best een uitdaging. Gelukkig gaat het digitaal samenwerken via teams goed. Ik werk veel samen met de andere Financieel adviseurs en Financial Controllers. Ze zijn altijd bereid om je verder te helpen als je ergens tegen aan loopt!

Hoe ben je op je huidige plek terecht gekomen?

Ik heb gereageerd op een uitstaande vacature. Hiervoor heb ik o.a. bij de gemeente Utrecht gewerkt. De provincie is echt een andere werkgever; er is sprake van een managementcyclus én een controlcyclus, en we werken met meer verschillende partijen aan één product. Bovendien is team Financiën met een verbeteringsslag bezig. Je komt hier dus (nog)  niet in een gespreid bedje, maar daar staat tegenover dat je verbetervoorstellen echt worden gehoord. Natuurlijk kunnen we niet alles tegelijk aanpakken, er worden ook prioriteiten gesteld.

Waar ben je trots op?

Een mijlpaal was de oplevering van de jaarrekening, voorjaarsrapportage en de kadernota. Dit waren drie grote P&C-producten die op het laatst tegelijkertijd plaatsvonden. Ik heb aan alle drie de producten mogen meewerken. Dit was een megaproces wat soms een race tegen de klok was, maar dat we gezamenlijk tot een goed eind hebben weten te brengen!

Lees alle interviews