EmailTwitterFacebookLinkedIn

Werken bij

Hoe is het om bij de provincie te werken?

Werken bij de provincie Utrecht betekent plezier in je werk hebben. Bij ons zet jij jouw kennis en deskundigheid in voor een gezonde en duurzame leefomgeving...

Samenwerking, zowel intern als met externe partijen, is voor ons belangrijk. Dit is terug te zien aan de opgaven en de manier van werken. De provincie werkt veel samen met inwoners, bedrijven, organisaties en andere overheden. We gaan steeds meer opgavegericht werken. Hierbij werken collega’s vanuit verschillende disciplines en competenties samen om zo effectief mogelijk een vraagstuk uit de samenleving op te lossen. Dit betekent dat jij en jouw collega’s verantwoordelijkheid nemen en daadkrachtig te werk gaan. We werken op basis van openheid, zijn duidelijk en bespreken dilemma’s.

Wij vinden gezonde balans tussen werk en privé belangrijk. Om dit te bereiken werken we flexibel. Het provinciehuis is hier helemaal op ingericht, met voldoende flexwerkplekken en een werkomgeving waarin je je collega’s op een prettige manier kunt ontmoeten. Ook op onze andere locaties, de remise, Huis ter Heide, locatie Uithoflijn en locatie De Meern zijn fijne en professionele werkplekken ingericht.

Bij de provincie Utrecht krijg je volop gelegenheid om je competenties tot uiting te brengen en te laten groeien. De ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk, waarbij professionaliteit en samenwerkingskracht - zowel binnen als buiten onze organisatie - centraal staan.

Zou je graag bij de provincie Utrecht willen werken?

 

Voor leveranciers

De provincie Utrecht maakt voor het inhuren van personeel voor tijdelijke opdrachten gebruik van het Dynamisch Aankoop Systeem. Flextender B.V is hiervoor onze inhuurpartner.

Heb jij je als leverancier nog niet geregistreerd op flextender.nl? Dan nodigen wij je van harte uit om dit te doen! Het registeren bij Flextender kost ongeveer twee minuten tijd en is zo makkelijk mogelijk gemaakt, uiteraard geheel kosteloos. 

 

Burgemeestersvacatures

Zoekt u vacatures voor burgemeester in de provincie Utrecht? Deze vindt u op de pagina burgemeestersaangelegenheden.

Vraag het Matchpoint!

Mocht je in de tussentijd vragen hebben, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met onze werving en selectie adviseur, door op onderstaande mail te klikken.