EmailTwitterFacebookLinkedIn

Traineeship

Ben jij jong talent, in het bezit van een hbo-of wo-diploma, en heb je maximaal twee jaar werkervaring? Wie weet ben jij één van de nieuwe trainees van de provincie Utrecht. Als trainee bij de provincie Utrecht volg je een uniek programma gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, terwijl je werkt op een plek in de organisatie die bij jou past.

Op dit moment zijn we nog niet op zoek naar nieuwe trainees. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie, of abonneer je op onze job alert.

 

Wat houdt het traineeship in?

 

Je krijgt een uitdagende functie, waarin je bijdraagt aan aan de leefbaarheid en aantrekkelijkheid van de provincie Utrecht. Dit wordt gecombineerd met een traineeprogramma dat gericht is op jouw functionele en persoonlijke ontwikkeling. Het programma bestaat uit diverse trainingen, excursies en opdrachten.

Je start met jouw eigen opdracht op één van de traineeplekken bij de provincie. Samen met andere enthousiaste trainees ontwikkel jij jezelf en de provincie op actuele en uitdagende thema’s zoals bijvoorbeeld wonen, mobiliteit, klimaatadaptatie, energietransitie en informatieveiligheid en privacy.

Wij investeren graag in jouw talent. Werk aan jouw toekomst bij de provincie Utrecht!

Videobeschrijving

Werken bij de provincie Utrecht betekent dat je een waardevolle bijdrage levert aan het oplossen van maatschappelijke opgaven. Hoe is het om te werken voor de provincie Utrecht? In deze film nemen teamleider Pauline, trainee Nicolette, omgevingsmanager GIS Madeleen, weginspecteur Adrie en omgevingsmanager Klaas je mee in hun werk, en laten zij zien wat het voor hen betekent om te werken bij de provincie.