Ruben

Ruben aan het woord

Ruben werkt als trainee bij de provincie Utrecht

Ik ben Ruben, 24 jaar en woon momenteel in Amsterdam. Afgestudeerd aan Windesheim in Zwolle. Ik hou van sporten, gamen, reizen, veel onderwerpen rondom technologie en eten. Je kunt me altijd wakker maken voor cheesecake of een goede pasta carbonara. Daarnaast maak ik graag foto’s met mijn polaroidcamera.

Wat vind jij nou heel mooi of bijzonder aan de provincie Utrecht?

Het mooiste aan de provincie Utrecht vind ik de stad Utrecht. Weinig plekken geven mij een warm gevoel zoals de plek waar ik ben opgegroeid, Amsterdam, maar Utrecht is er daar een van.

Waar ben je mee bezig bij de provincie?

Als trainee houd ik mij voornamelijk bezig met business intelligence, het visualiseren/opschonen van data en het bouwen in Microsoft Power BI. Ik werk aan vraagstukken zoals de invulling van een datawarehouse en het maken van koppelingen tussen verschillende systemen. Er liggen veel leerzame vraagstukken en er zijn genoeg uitdagingen om aan te gaan en samen te werken met andere domeinen en externe partijen. Daarnaast probeer ik de kennis binnen de provincie rondom data naar een hoger niveau te tillen.

Hoe is het om trainee te zijn bij de provincie Utrecht?

De oneindige opleidingsmogelijkheden en de ruimte die je hiervoor krijgt is wat mij enorm aanspreekt aan het traineeship van de provincie. Daarnaast word je niet behandeld als een “gewone” trainee. Je krijgt de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en zelf initiatieven te starten. Een voorbeeld is de mogelijkheid om je eigen leertraject samen te stellen.

Meer over het traineeship

Lees alle interviews