Traineeship

Ben jij jong talent, in het bezit van een hbo-of wo-diploma, en heb je maximaal twee jaar werkervaring? Wie weet ben jij één van de nieuwe trainees van de provincie Utrecht. Als trainee bij de provincie Utrecht volg je een uniek programma gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, terwijl je werkt op een plek in de organisatie die bij jou past.

Op dit moment zijn we nog niet op zoek naar nieuwe trainees. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie, of abonneer je op onze job alert.

Wat houdt het traineeship in?

Je krijgt een uitdagende functie, waarin je bijdraagt aan aan de leefbaarheid en aantrekkelijkheid van de provincie Utrecht. Dit wordt gecombineerd met een traineeprogramma dat gericht is op jouw functionele en persoonlijke ontwikkeling. Het programma bestaat uit diverse trainingen, excursies en opdrachten.

Je start met jouw eigen opdracht op één van de traineeplekken bij de provincie. Samen met andere enthousiaste trainees ontwikkel jij jezelf en de provincie op actuele en uitdagende thema’s zoals bijvoorbeeld wonen, mobiliteit, klimaatadaptatie, energietransitie en informatieveiligheid en privacy.

Wij investeren graag in jouw talent. Werk aan jouw toekomst bij de provincie Utrecht!

Interviews met trainees

Snel naar

 • Ruben

  Ruben werkt als trainee business intelligence bij de provincie Utrecht. Wat Ruben zo leuk vindt aan zijn traineeship? "de oneindige opleidingsmogelijkheden!" Lees hier het verhaal van Ruben.
  Ruben werkt als trainee bij de provincie Utrecht
 • Linda

  Linda begon in 2018 als trainee bij de provincie Utrecht. Inmiddels werkt ze als projectleider bij het team milieu, waar ze werkt aan een gezonde leefomgeving. Lees het verhaal van Linda!
  Linda werkt als projectleider leefomgeving bij de provincie Utrecht
 • Chantal

  Chantal vertelt over haar traineeship verkeersveiligheid. Hoe is het om als trainee bij de provincie Utrecht te werken aan dit belangrijke maatschappelijke onderwerp?
  Chantal, trainee verkeersveiligheid bij de provincie Utrecht
 • Willem

  Willem werkt als projectleider aan de bescherming van erfgoed in de provincie Utrecht. Hij begon bij de provincie als trainee. Lees hoe het Willem is vergaan bij de provincie na het afsluiten van zijn traineeship!
  Willem werkt als projectleider aan de bescherming van erfgoed in de provincie Utrecht.
 • Rik

  Rik werkt er als trainee aan om Utrechters nog meer op de fiets te krijgen! Lees meer over hoe hij het traineeship bij de provincie Utrecht ervaart.
  Rik, trainee bij de provincie Utrecht
Werken bij de provincie Utrecht.