EmailTwitterFacebookLinkedIn

Functioneel applicatiebeheerder SAP EAM

32 - 36 uur per week | schaal 10 | contract voor bepaalde tijd met intentie tot vast 

Weet jij alles van functioneel applicatiebeheer en zorg jij ervoor dat SAP EAM optimaal wordt gebruikt? Zie jij de overgang naar SAP S4/Hana als een uitdaging?
Versterk ons team bij het Trambedrijf van de provincie Utrecht.


De provincie vervult op deze opgave zowel een uitvoerende, regulerende, stimulerende als coördinerende rol. Wij zijn zowel wegbeheerder als regionaal regisseur, en passen onze bijdrage aan op de situatie. Wij richten ons op het verbinden en versterken van netwerken en spelen in op vraag en aanbod.

Het trambedrijf is onderverdeeld in een team TBP (Trambedrijf Projecten) en een team TBO (Trambedrijf Beheer en Onderhoud). Het doel van de organisatie is “Veilig en betrouwbaar Openbaar Vervoer binnen de gestelde kaders en tegen zo laag mogelijke kosten gedurende de levenscyclus”.
Het systeem bestaat uit de bestaande SUNIJ lijn, die loopt van Utrecht Centraal naar Nieuwegein en IJsselstein, en de lijn van Utrecht Centraal naar de Uithof, in gebruik eind 2019. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor andere OV-assets zoals het Dynamische Reisinformatie Systeem (DRIS) op de bushaltes in de provincie Utrecht, de Nieuwe Tramremise en deels voor een bus stalling.
TBO werkt als organisatie van 35 medewerkers de komende jaren aan een professionaliseringsslag. 

De onderhoudsmanagement processen worden bij TBO ondersteund door informatiesystemen, waarvan SAP de hoofdmoot is, en dan specifiek de module Enterprise Asset Management (EAM).

Wat ga je doen?

Als functioneel applicatiebeheerder (hierna: FAB) SAP EAM ben je namens de systeemeigenaren verantwoordelijk voor de continuïteit en het optimaal functioneren van SAP EAM. Je levert ondersteuning aan gebruikers en helpt het team in het bereiken van haar ICT-doelen.

Als FAB leidt je samen met de programmamanager dienstverlening door beheer- en ontwikkelpartijen van buiten in goede banen.

Mede door jouw inbreng worden de business onderdelen die nog niet met SAP werken hiervoor klaargestoomd en wordt implementatie gerealiseerd.
Voor de overige business onderdelen levert de FAB een actieve bijdrage aan de overgang van SAP R/3 naar SAP S/4Hana. 

Als FAB ben je centraal aanspreekpunt voor alle SAP gerelateerde vragen. Samen met de programmamanager gaan jullie uitdagingen op het gebied van SAP gerelateerde informatiemanagement aan.
Ook heb je een belangrijke rol in de borging- en verdere verbetering van het beheer van SAP.

Wie zoeken wij?

Een communicatief vaardige en kundige SAP expert die in staat is om lopende en nieuwe uitdagingen goed in te schatten op impact. Iemand die naast de dagelijkse werkzaamheden tevens de nodige input levert in het kader van doorontwikkelingen, zoals het maken van ontwerpen, of training (on the job) verzorgt. Iemand met hart voor beheer en zorgt voor de daarbij behorende documentatie.
Je bent in staat om de stakeholders binnen de organisatie bij de hand te nemen en de (on)mogelijkheden in de automatisering te duiden. 

Eigenschappen:
- Flexibel;
- Ownership;
- Relativerend.

Talenten:
- Analytisch;
- Gestructureerd.

Kennis/ervaring:
- SAP EAM (5+ jaar);
- Mobiele SAP toepassing(en) is een pré;
- Kennis van onderhoud en onderhoudsprocessen;
- Bekendheid met OV en liefst (light)railbranche is een pré.

Wat bieden wij? 

Werken bij de provincie Utrecht betekent dat je een waardevolle bijdrage levert aan het oplossen van maatschappelijke opgaven. Deze opgaven vragen het bijeenbrengen van veel verschillende disciplines en belangen – vooral buiten, maar ook binnen de organisatie. Als medewerker vorm jij de verbindende schakel. We halen kennis op, delen onze deskundigheid en behalen met elkaar successen. Samen komen we namelijk verder. 

We investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Je krijgt volop de gelegenheid voor eigen initiatief en ruimte om te groeien. Wij vinden een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk. Iedereen krijgt de kans om flexibel en naar eigen vermogen te werken. Bij de provincie Utrecht werken we hybride. Hoe dit eruit ziet geven we samen vorm. 

De organisatie is in ontwikkeling. We maken een professionaliseringsslag en gaan steeds meer opgavegericht werken. Als jij het leuk vindt om het voortouw te nemen en verder mee wilt bouwen aan onze organisatie, garanderen wij jou een boeiende tijd. 

Naast uitdagend werk en leuke collega’s bieden we jou: 

  • een tijdelijke arbeidsovereenkomst van een jaar voor 32 tot 36 uur per week met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • een salaris van minimaal € 3.385,60 en maximaal € 4.778,94 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur p.w. (schaalniveau 10); 
  • een Individuele Keuze Budget van 22,37% bovenop je maandelijkse salaris, waarvan je zelf kunt kiezen wanneer het wordt uitgekeerd;
  • 18 vakantiedagen én een ruime ATV-regeling met max. 25,5 extra vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband; 
  • een goede pensioenopbouw; 
  • een persoonlijk ontwikkelbudget van € 5.000,- per vijf jaar; 
  • de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen via het cursusaanbod bij de UtrechtAcademie.

                                                                                                                          

Contactinformatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Miranda Hartmans, teamleider, telefoon 06 - 28 91 88 09 en Vincent Feenstra programmamanager, telefoon 06 - 15 29 84 06.

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Henny Willems, adviseur werving & selectie, telefoon 06 - 38 57 32 85 of mail matchpoint@provincie-utrecht.nl.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Externe kandidaten kunnen hun interesse tot en met 15 augustus 2023 tonen!

Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.

We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om naar vermogen te werken. In het kader van de participatiewet nodigen we daarom juist ook kandidaten met een registratie in het doelgroepenregister van harte uit om naar deze functie te solliciteren.                                                    

Wij vragen van iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Integriteit komt terug in het sollicitatiegesprek.

Wie zijn wij?

Utrecht is een provincie om trots op te zijn. Gevarieerd, bruisend en met een rijke historie. Met veel verschillende levensstijlen, culturen en persoonlijke voorkeuren. Onze regio is een topregio met een innovatieve kenniseconomie.

Het is onze opgave om de aantrekkelijkheid van onze provincie te vergroten en groei zo te faciliteren dat de kwaliteit van onze ruimte behouden blijft. Samen met inwoners, bedrijven, organisaties en andere overheden werken het provinciebestuur en medewerkers met enthousiasme en daadkracht aan een gezonde en duurzame leefomgeving. Wij willen dat iedereen in de provincie Utrecht fantastisch woont, werkt en leeft. Daarom zorgen wij voor een goede balans tussen groen en groei.

 

Acties