EmailTwitterFacebookLinkedIn

Functioneel beheerder SAP CRM Grantor Management

20 - 24 uur per week | schaal 10 | contract voor bepaalde tijd met intentie tot vast 

Weet jij alles van functioneel applicatiebeheer en zorg jij ervoor dat SAP CRM Grantor Management optimaal ons subsidieproces ondersteunt?

Wat ga je doen? 
Als functioneel beheerder SAP CRM Grantor Management ben je verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van ons subsidiesysteem (SAP CRM Grantor Management). Je verleent ondersteuning bij het gebruik van het systeem, bent verantwoordelijk voor probleem en incidentmanagement en controleert of systemen en de interfaces goed werken. Als je een verstoring opmerkt, onderneem je proactief actie om deze verstoring te verhelpen.
Je onderkent de informatiebehoefte in de organisatie en kunt deze vertalen naar functionaliteiten gericht op het optimaal benutten van de applicatie. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor 2e-lijns support richting de leverancier en speelt een belangrijke rol bij het maandelijks SLA overleg met de hosting en beheer leverancier (contractmanagement).
Je vertegenwoordigt vanuit jouw rol het team subsidies en bent inhoudelijk betrokken bij projecten die SAP CRM Grantor Management raken.

Daarnaast:

 • Monitor je de continious Monitoring applicatie en geef je hier actief opvolging aan;
 • Ben je verantwoordelijk voor de logisch toegangsbeveiliging: het beheer van de autorisaties en het beheer van de rollen;
 • Heb je een adviserende en regisserende rol bij aangevraagde wijzigingen en zoek je hierbij actief de samenwerking met de functioneel beheerders van SAP ECC/S/4HANA. Je beheert en administreert wijzigingsverzoeken;
 • Stel je testplannen op, voer je acceptatietesten uit en stel je de releasekalender op.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een collega met ervaring als functioneel beheerder met SAP CRM GM, bij voorkeur met minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Je beschikt over goede adviesvaardigheden en overtuigingskracht, weet verbindingen te leggen en denkt in mogelijkheden. Uiteraard beschik je over de benodigde inhoudelijke kennis en ervaring om deze rol goed te kunnen vervullen:
-       Je hebt een hbo/WO diploma in de richting van informatiekunde, informatica of bedrijfskunde;
-       Je beschikt over afgeronde SAP CRM training en certificering: SAP CR100, SAP CR600 en SAP CR580;
-       Je hebt affiniteit met SAP ECC en SAP S/4HANA;
-       Je hebt kennis van BiSL.

Ben jij die collega die wij zoeken? Ook als je niet volledig aan het gestelde profiel voldoet maar wel aansluiting ziet met de functie, zien we jouw reactie graag tegemoet.

Wat bieden wij? 

Werken bij de provincie Utrecht betekent dat je een waardevolle bijdrage levert aan het oplossen van maatschappelijke opgaven. Deze opgaven vragen het bijeenbrengen van veel verschillende disciplines en belangen – vooral buiten, maar ook binnen de organisatie. Als medewerker vorm jij de verbindende schakel. We halen kennis op, delen onze deskundigheid en behalen met elkaar successen. Samen komen we namelijk verder. 

We investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Je krijgt volop de gelegenheid voor eigen initiatief en ruimte om te groeien. Wij vinden een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk. Iedereen krijgt de kans om flexibel en naar eigen vermogen te werken. Bij de provincie Utrecht werken we hybride. Hoe dit eruit ziet geven we samen vorm. 

De organisatie is in ontwikkeling. We maken een professionaliseringsslag en gaan steeds meer opgavegericht werken. Als jij het leuk vindt om het voortouw te nemen en verder mee wilt bouwen aan onze organisatie, garanderen wij jou een boeiende tijd. 

Naast uitdagend werk en leuke collega’s bieden we jou: 

 • een tijdelijke arbeidsovereenkomst van een jaar voor 20 tot 24 uur per week met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;  
 • een salaris van maximaal € 4.778,94 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur p.w. (schaalniveau 10); 
 • een Individuele Keuze Budget van 22,37% bovenop je maandelijkse salaris, waarvan je zelf kunt kiezen wanneer het wordt uitgekeerd;
 • 18 vakantiedagen én een ruime ATV-regeling met max. 25,5 extra vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband; 
 • een goede pensioenopbouw; 
 • een persoonlijk ontwikkelbudget van € 5.000,- per vijf jaar; 
 • de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen via het cursusaanbod bij de UtrechtAcademie.

                                                                                                                               

Contactinformatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sonja van Elst, teamleider Inkoop & Subsidies, telefoon (06) 43 20 55 12.

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Else Groenendijk, adviseur werving & selectie, telefoon (06) 18 58 79 56 of mail matchpoint@provincie-utrecht.nl.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan uiterlijk voor 4 juli 2023. Externe kandidaten kunnen reageren tot en met 13 augustus 2023.

We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om naar vermogen te werken. In het kader van de participatiewet nodigen we daarom juist ook kandidaten met een registratie in het doelgroepenregister van harte uit om naar deze functie te solliciteren.                                                    

Wij vragen van iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Integriteit komt terug in het sollicitatiegesprek.

Wie zijn wij?

Utrecht is een provincie om trots op te zijn. Gevarieerd, bruisend en met een rijke historie. Met veel verschillende levensstijlen, culturen en persoonlijke voorkeuren. Onze regio is een topregio met een innovatieve kenniseconomie.

Het is onze opgave om de aantrekkelijkheid van onze provincie te vergroten en groei zo te faciliteren dat de kwaliteit van onze ruimte behouden blijft. Samen met inwoners, bedrijven, organisaties en andere overheden werken het provinciebestuur en medewerkers met enthousiasme en daadkracht aan een gezonde en duurzame leefomgeving. Wij willen dat iedereen in de provincie Utrecht fantastisch woont, werkt en leeft. Daarom zorgen wij voor een goede balans tussen groen en groei.

Het domein Bedrijfsvoering (BDV) verzorgt alle uitvoerende bedrijfsvoeringstaken van de organisatie, zodat onze collega’s zich kunnen concentreren op de realisatie van de primaire doelstellingen. Wij richten ons op een integrale bedrijfsvoering, die past in de huidige tijd. Wij blijven onze producten en diensten ontwikkelen en verbeteren. Zo leveren wij een optimale ondersteuning en een dienstverlening met toegevoegde waarde voor de (interne) klanten.

Binnen het team Inkoop, Juridisch en Subsidies ga je werken in het cluster subsidies. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede verwerking van binnenkomende subsidieaanvragen, ieder vanuit eigen expertise.

 

Acties