EmailTwitterFacebookLinkedIn

Regisseur Planning & Control

Voor 32 - 40 uur per week, met intentie tot een vast dienstverband

Ben jij  goed in het coördineren van processen, heb je kennis van de planning en control  producten en wil jij het verschil komen maken? Kom bij ons werken als regisseur planning & control bij de Provincie Utrecht

Je bent hier bezig met iets belangrijks
Als regisseur planning & control (P&C) ben je verantwoordelijk voor het coördineren van het proces van de P&C producten (kadernota, begroting, zomernota, slotwijziging en jaarrekening) binnen de planning en control cyclus. Je zorgt dat de producten tijdig en met goede kwaliteit opgeleverd worden. Je maakt werkbare planningen, zorgt voor betrokkenheid van de juiste collega’s, bewaakt de voortgang, kwaliteit en begeleidt het bestuurlijk proces tot vaststelling in Provinciale Staten. Je zorgt ervoor dat collega’s op de hoogte zijn van hun verantwoordelijkheden en stuurt indien nodig bij. Daarnaast signaleer je kansen voor de doorontwikkeling van P&C producten en benut je deze. Je speelt een rol bij het optimaliseren van de begrotingssoftware van Lias en blijft op de hoogte van ontwikkelingen in jouw vakgebied. Als sparringpartner ondersteun je collega’s bij complexe vraagstukken.

Waar ga je werken?
Het domein Bedrijfsvoering Informatie en Organisatie waarin jij komt te werken bestaat uit : HR en Organisatie (HRO), Facilitair (FAC), Informatievoorziening- en Automatisering (IEA), Office Support (TOS), Inkoop, Juridisch en Subsidies (IJS) en Financiën (FIN). Het domein Bedrijfsvoering Informatie en Organisatie (BIO) verzorgt de bedrijfsvoeringstaken van de organisatie, daarbij zorgen we voor een robuuste interne organisatie zodat we met onze collega’s bijdragen aan maatschappelijk opgaven. Wij richten ons op een integrale bedrijfsvoering, die past in de huidige tijd. Wij blijven onze producten en diensten ontwikkelen en verbeteren. Zo leveren wij een optimale ondersteuning en een dienstverlening met toegevoegde waarde.

Financiën is opgedeeld in 2 teams, die op hoofdlijnen een vijftal resultaatgebieden kent: financial control, regie op de bestuurlijke planning- en control producten, financiële strategie en beleid, fiscaliteit en de financiële administratie.

Wat vragen we van jou?
Onze ideale nieuwe collega is een verbinder met sterke analytische vaardigheden. Een professional die besluitvaardig, positief kritisch en communicatief sterk is. Je bent in staat hoofd- en bijzaken te onderscheiden, houdt deadlines in de gaten en bent stressbestendig. Wat we verder belangrijk vinden is dat jij je thuis voelt in een politiek-bestuurlijke setting en moeiteloos schakelt op diverse niveaus. Klaar voor een dynamische omgeving waar jouw inbreng echt wordt gewaardeerd?

Verder neem je mee:

 • HBO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Minimaal 3 jaar ervaring met de regie op de P&C-cyclus en het coördineren van P&C producten
 • Ervaring met financiële regelgeving voor decentrale overheden zoals de BBV of het Besluit accountantscontrole decentrale overheden
 • Ervaring met Lias is mooi meegenomen, net als kennis van SAP 4 Hana en Power BI.

Je werkt levert iets moois op. Voor anderen én jezelf!
Werken bij de provincie Utrecht betekent dat je een waardevolle bijdrage levert aan het oplossen van maatschappelijke opgaven. Deze opgaven vragen het bijeenbrengen van veel verschillende disciplines en belangen – vooral buiten, maar ook binnen de organisatie. Als medewerker vorm jij de verbindende schakel. We halen kennis op, delen onze deskundigheid en behalen met elkaar successen. Samen komen we namelijk verder. 

We investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Je krijgt volop de gelegenheid voor eigen initiatief en ruimte om te groeien. Wij vinden een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk. Iedereen krijgt de kans om flexibel en naar eigen vermogen te werken. Bij de provincie Utrecht werken we hybride. Hoe dit eruit ziet geven we samen vorm. 

Naast uitdagend werk en leuke collega’s bieden we jou: 

 • Een vast dienstverband, na een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor 32 tot 40 uur per week
 • een salaris van maximaal € 6.323,27 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur p.w. (schaalniveau 12). Afhankelijk van je werkervaring is een arbeidsmarktoelage bespreekbaar. 
 • een Individueel Keuze Budget van 22,37% bovenop je maandelijkse salaris, waarvan je zelf kunt kiezen wanneer het wordt uitgekeerd
 • 18 vakantiedagen én een ruime ATV-regeling met max. 25,5 extra vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • een goede pensioenopbouw 
 • een persoonlijk ontwikkelbudget van € 5.000,- per vijf jaar
 • de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen via het cursusaanbod bij de UtrechtAcademie.                                                                                                                            

Herken jij je in dit profiel? Solliciteer!
Wil jij iedere werkdag weer het gevoel hebben dat je met iets belangrijks bezig bent? Dan ben je bij de provincie Utrecht zeker op je plek. We nemen jouw sollicitatie bij binnenkomst direct in behandeling. 

Misschien wil je eerst nog wat meer weten? Geen probleem, voor extra informatie kun je contact opnemen met Sonja van Elst, teamleider Financiën, telefoon 06 - 432 05 512.

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Mohamed Bouazza, adviseur werving & selectie, telefoon 06 - 87 08 14 00

We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om naar vermogen te werken. In het kader van de participatiewet nodigen we daarom juist ook kandidaten met een registratie in het doelgroepenregister van harte uit om te solliciteren.

 • Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.
 • Een screening maakt onderdeel uit van deze procedure. Wij vragen van iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Integriteit komt terug in het sollicitatiegesprek.

 

 

 

 

Acties